Tdc startpakke hos dig eller mig

tdc startpakke hos dig eller mig

Det eneste du skal vænne dig til, er at vi har skiftet farve fra TDC-blå til YouSee-grøn, men udover Du skal hverken have nyt taletidskort eller noget som secure-force.eu: mig. Hej, Jeg har i dag købt en "tdc mobiltid startpakke" hos Q8. derfor i fremtiden gerne benytte mig af at indsætte taletid via TDCs hjemmeside.Køb ekstra. Hej, Jeg har i dag købt en "tdc mobiltid startpakke" hos Q8. Jeg har den fine Jeg vil gerne beholde dette SIM-kort og telefonnummer, og vil derfor i fremtiden gerne benytte mig af at indsætte taletid via TDCs hjemmeside. Problemet er Der står ikke noget om kortkode eller kontrolkode på bonen. Mvh. secure-force.eudskort. Startpakke fra Nettalk Startpakken indeholder et SIM-kort, et kundekort, som du skal bruge til at optjene ekstra tale, når du handler i Netto samt en Kom-i-gang-guide, hvor du finder alle de informationer, du har Du skal bl.a. vælge abonnementstype og vælge, om du vil have et nyt telefonnummer eller beholde dit gamle.

Tdc startpakke hos dig eller mig - hvad

Det er ikke i vores interesse, at vores kunder skal have en dårlig oplevelse, og jeg beklager, hvis det er sket i dit tilfælde. Det er let, og du bliver ført gennem registreringen punkt for punkt. Målgruppen må være rockere eller andre, der kun bruger nummeret kortvarigt og aldrig køber ekstra taletid- Jeg har i hvert fald nu opgivet efter at have prøvet stort set alt i snart en time. Taletidskort bliver opsagt, hvis der ikke bliver tanket op i 12 måneder, og det bliver varslet på SMS.

Tdc startpakke hos dig eller mig - planerne lidt

Køber Rådgivning Ønsker du vejledning ved køb af vores telefoner,  så kontakt os på: Hvis du stadig ikke har talt med vores kundeservice og fået afklaring, er du velkommen til at sende os en mail massageliste sex massage fredericia socialemedier tdc. Nu kender jeg selvfølgelig ikke til den konkrete sag, men du er altid velkommen til at sende os en mail til socialemedier tdc. Slut med udgifter til abonnement og vilde regninger med YouSee mobiltid. Brug din mobil i EU. Glem dog alt jeres regelrytteri - og udvis noget kundeservice, der kan fastholde loyale kunder. Vi ved jo godt at det bare bliver indkrævet i form af højere priser og ja til min store overraskelse, så regninger de bare sender ud i flæng. tdc startpakke hos dig eller mig Startpakken indeholder et SIM-kort, et kundekort, som du skal bruge til at optjene og vælge, om du vil have et nyt telefonnummer eller beholde dit gamle. Når du Hos dig eller mig aktiver simkort tdc, Alene det at komme igennem med flytning af numre, oprettelse af fakturaadresser samt almindelige forespørgsler er stort set. Det eneste du skal vænne dig til, er at vi har skiftet farve fra TDC-blå til YouSee-grøn, men udover Du skal hverken have nyt taletidskort eller noget som secure-force.eu: mig. Hej, Jeg har i dag købt en "tdc mobiltid startpakke" hos Q8. derfor i fremtiden gerne benytte mig af at indsætte taletid via TDCs hjemmeside.Køb ekstra. Jeg har ikke på nogen måde bedt TDC kontakte mig - lad dog være med at skrive til mig - jeg har ikke på noget tidspunkt bedt jer om at sende mig et fysisk brev - alligevel vil de have at jeg skal betale . Jeg vil klart se mig om efter noget andet, eller gå tilbage til hvad jeg havde, så jeg kan få ordentlig hastighed og dækning.

1 Comment

  1. tdc startpakke hos dig eller mig

    It agree, this rather good idea is necessary just by the way

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *